Fémvázas diófa könyvespolc

Gőzölt európai dió & zártszelvény

A természetes diófából és laposvasból készült könyvespolcunk elegáns és esztétikus megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Figyelemre méltó kialakításával ideális dekoratív tárgyak, valamint könyvek tárolására.

450 000 ft
További képekért görgess

praktikus kialakítás

Amellett, hogy könyvespolcként szolgál, nyitott bemutató állványként is használható, legyen szó akár dísztárgyakról vagy növényekről. A könyvespolcok mérete tökéletes.

biztonságos és stabil

Természetes diófából készült bútorainkkal minőséget hozunk otthonodba. Tartóssága miatt jobban ellenáll a deformációknak, illetve az esetleges karcolásoknak, horzsolásoknak.

esztétikus

Minden természetes diófából készült termékünknek megvan a maga szépsége, egyedi színárnyalataival és egyedi textúráival. Stílusos kivitelezésű könyvespolcunkkal különlegessé teheted tereid.

Tekintse meg 3D-ben!

Kattintson a képre. A 3D nézet betöltődik, megjelenik bal oldalon egy gomb, amivel teljes képernyőn is megnyitható a látvány.

Az egér gombjának nyomva tartásával, illetve a görgő mozgatásával, és  természetesen érintőképernyőn kézzel is forgathatja, nagyíthatja termékeinket.

Termék adatok

Gőzölt európai dió és zártszelvény

A tömör diófa lapok vastagsága 4-5 cm

Könyvespolc magassága: 205 cm

Könyvespolc diópolc szélessége: 150 cm

Könyvespolc diópolc mélysége: 40 cm

A fémszerkezet mélysége: 55 cm

450 000 Ft