Hatszögletű étkezőasztal

tömör diófa

A konyha fókuszpontjaként szolgáló étkezőasztal kapja az egyik legnagyobb szerepet a kellemes atmoszféra kialakításánál. Tömörfa étkezőasztalunk hatszögletes kialakításával könnyedén illeszkedik a helyiség paramétereihez.

490 000 Ft
További képekért görgess

kreativitás

Amennyiben rendkívüli egyediség és kreativitás jellemzi az otthonod belső világát étkezőasztalunk kiváló választás lehet, amely nem bontja meg a helyiség egyensúlyát.

időtálló

Az asztal alapja egy tömör diófa csillagláb, mely az ipari stílus jegyeit is magában hordozza, 6 főnek kényelmes elférést biztosít. Strapabíró, időtálló termék, amelyben nem fogsz csalódni. Nemcsak egyedileg kivitelezett, de extra kényelmet is nyújt. 

hangulatos

Egy jól megválasztott étkezőasztal az egész helyiség hangulatát meghatározhatja. Éppen ezért a megfelelő anyagok és stílus összhangja elengedhetetlen fontosságú.

Tekintse meg 3D-ben!

Kattintson a képre. A 3D nézet betöltődik, megjelenik bal oldalon egy gomb, amivel teljes képernyőn is megnyitható a látvány.

Az egér gombjának nyomva tartásával, illetve a görgő mozgatásával, és  természetesen érintőképernyőn kézzel is forgathatja, nagyíthatja termékeinket.

Termék adatok

Gőzölt európai dió

Az egyenes oldalak átlója: 120 cm

A sarkok átlója: 150 cm

490 000 HUF