Obama Tárgyalóasztal

tölgyfa tárgyalóaszal bőr székekkel

Modern, mégis természetes, egyedi tölgyfa tárgyalóasztal 10 db “Full Grain” marhabőr székkel.

Ez az egyedi tárgyaló szett tömörfa és fém kombinációjával készült, az asztallap égetett tölgyfa, melyet remekül egészítenek ki a konyak színű bőr tárgyaló fotelek.

7 900 EUR
További képekért görgess

Magas minőség

A székek magas minőségű “Top Grain” marhabőrből készültek, mely finom tapintást, kényelmes és tartós felületet biztosít ennek a csodálatos bútor tervezési remekműnek.

Egyedi megmunkálás

Az asztallapot egy 200 éves, 120 cm átmérőjű óriási fatörzsből vágták ki, mely a megmunkálást követően 105 cm széles 8 cm vastag lett. Ezt követően a kivágott pallót többször megégették és visszahűtötték, melynek következtében a fa pórusaiba beivódott a nagyon impozáns fekete szín, mely olajozást követően nyerte el végső impregnált strapabíró színét és felületét.

Részletgazdag

Számunkra nagyon fontosak az apró részletek, ezekre mindig ügyelünk az összhang érdekében. Nézzétek milyen jó kontrasztot ad és emeli ki a homogén fa felületet, égetett kerámia tálunk.

Tekintse meg 3D-ben!

Kattintson a képre. A 3D nézet betöltődik, megjelenik bal oldalon egy gomb, amivel teljes képernyőn is megnyitható a látvány.

Az egér gombjának nyomva tartásával, illetve a görgő mozgatásával, és  természetesen érintőképernyőn kézzel is forgathatja, nagyíthatja termékeinket.

Termék adatok

Égetett tölgy, fém, magas minőségű “Top Grain” marhabőr

Az asztallap 310cmx105cm és 9cm vastag. Az asztal magassága: 77cm

Székek méretei: 60x60x80cm, ülőfelület magassága 46cm

7900 Euro