Egyedi gyártású bútorok

Artmoon tv-állvány
ARTMOON WALNUT INTERIOR - EST. 2020

Tervezésaz Ön igényei szerint

Olyan vállalat vagyunk, amely elkötelezett a kézművesség és a kivitelezés értékei iránt. Egyedi tervezésű bútorokat gyártunk kereskedelmi és lakossági projektekhez az egész ország területén, több évtizede. Minden egyes legyártott bútordarabunk mögött a részletes tervezés, a legjobb minőségű anyagok kiválasztása és az ügyes kivitelezés rejlik.

Közismertek vagyunk agilis hozzáállásunkról és tervezési megoldásainkról. Szeretjük a technikailag összetett projekt kihívásokat, ahol kreatív képességeinket felhasználva innovatív megoldásokat dolgozhatunk ki.

previous arrow
next arrow
Slider

Egyedi részletek

Bútor kollekcióink testre szabhatóak az Ön igényeinek és otthonának megfelelően, legyen szó a méretváltozásról, az anyag kiválasztásáról, a kivitelezésről vagy bármilyen apró, egyedi részletről.

Magánházak egyedi bútordarabjainak legyártása mellett, vállaljuk szállodai vagy irodai felszerelések teljes tervezését és kivitelezését is. Házon belüli tervező csapatunk együtt fog dolgozni Önnel, hogy kidolgozza terveit a kezdeti tömör vázlatjavaslatoktól kezdve a teljes CAD rajzokig és modellezésig. Ők koordinálják és megtervezik a projekt zökkenőmentes megvalósítását a kivitelezés fázisáig.

ARTMOON WALNUT INTERIOR - EST. 2020
previous arrow
next arrow
Slider

Szeretjük éstiszteljük a fát

Híresek vagyunk a fa alapanyag mély ismereteiről és szeretetéről, de szakértelmünk ezzel még nem ér véget. Műhelyünkben cinkkel és más színesfém anyagokkal dolgozunk, mint például réz, ón, bronz és aranyozó fém, amelyek segítségével különböző hatásokat érhetünk el a patináció révén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá a kővel, üveggel és bőrrel való munkavégzés terén is.

previous arrow
next arrow
Slider

Titkunk atermészetesség

Tanácsot adunk projektje részleteihez, kezdve a legmegfelelőbb anyagok kiválasztásától és párosításától egészen a befejezésig. Mindvégig mintákat készítve az Ön jóváhagyására. Különös szakértelemmel bírunk a különböző felületkezelések területén, de előnyben részesítjük, hogy az anyagok a lehető legtermészetesebbek legyenek, ezért az olajokat enyhén visszük fel, hogy a fa természetes szépsége megmutatkozhasson.

Az Artmoon megvalósítjA álmait

Forduljon bizalommal szakembereinkhez