Történetünk

ARTMOON WALNUT INTERIOR - EST. 2020

Missziónk, filozófiánk

Szenvedélyünk a fa és annak megmunkálása, amely megmutatkozik minden egyes elkészített darabunk részleteiben. Nevünk egyenértékű a minőséggel, nemcsak Magyarországon, de egész Európán belül. Bútorainkkal olyan belső tereket teremtünk, amelyek nemcsak az otthont, hanem az egyént is meghatározzák.

previous arrow
next arrow
Slider

Manufaktúra

Termékeink legyártása során miden lépés a mi kezünkben van: a rönkök kiválasztásától kezdve az elkészült bútordarabig. Szerintünk ez az egyetlen módja annak, hogy felfedezhessük és megfelelő módon átadhassuk a gyakran 100 évnél is régebbi múltját felhasznált fa alapanyagainknak.

ARTMOON WALNUT INTERIOR - EST. 2020
previous arrow
next arrow
Slider

A helyi, őshonos diófa erdők fáit használjuk fel. Évgyűrűiket a természet növeszti, amely sosem ismétli önmagát, ettől olyan különlegesek darabjaink.

Elkötelezettek vagyunk a hagyományos kézműves gyártási technikák iránt. Elhivatottságunk a fa megmunkálása iránt mutatja, hogy mennyire fontosnak tartjuk a hagyományok, tradíciók megőrzését, törődve a minőséggel. Az asztalosok beavatkozása a természet eme játékába kizárólag a funkcionalitásra korlátozódik.

Kreativitás és minőség

Eljárásunk során a csomók, kinövések, erezetek, repedések, sötét magok megmaradnak a fametszeteken. Ettől lesz minden egyes darabunk egyedi, színében hol sötétebb, hol világosabb, formavilágát tekintve pedig néhol egyenes, néhol vadul göndörödő.

A tervezés során szakembereink átfogó koncepció kialakításával segítik ügyfeleinket és alkotják meg a különböző személyes dizájnokat, egyedi elképzeléseik alapján.

previous arrow
next arrow
Slider

Miért jutalmazd magad termékeinkkel?

Nemcsak garanciát vállalunk termékeinkre, de az elkészítés során nem használunk káros anyagokat. Az alapanyagok egyedi megmunkálása eredményezi a legmagasabb minőséget. Szívből reméljük, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legkedvesebb bútordarabokat.

Segítünk megvalósítani ötleteit,
formába önteni elképzeléseit.

Az Artmoon megvalósítjA álmait

Forduljon bizalommal szakembereinkhez